dilluns, 11 d’agost del 2014

C’s provoca i compara la V amb les mobilitzacions franquistes

Dilluns, 11 d'agost de 2014 14:10 h

Matías Alonso equipara les mobilitzacions de la Diada amb les celebracions de Franco durant la seva dictadura, és la seva manera d'intetnar acabar amb el procés


Barcelona (ACN).- El secretari general de Ciudadanos i diputat al Parlament, Matías Alonso, ha comparat aquest dilluns les mobilitzacions que Òmnium i l'ANC convoquen per la Diada en els darrers anys amb les "celebracions massives promogudes des del règim" i que, segons ell, "recorden a èpoques que hauríem d'oblidar". En una entrevista a RNE, Alonso insinuava que les manifestacions, la Via Catalana o la 'V' d'aquest Onze de Setembre són equiparables a mobilitzacions que s'impulsaven i s'organitzaven des de la dictadura feixista de Francisco Franco. A més, Alonso ha retret que es parli "d'èxit" en les convocatòries quan "la majoria real dels catalans no participa en aquestes celebracions”. 


© FOTO: ACN



C’s equipara un moviment pacífic i transverssal amb els actes d’un caudillo que va assessinar, perseguir i torturar milers de catalans

Matías Alonso ha comparat aquest dilluns les mobilitzacions per la Diada amb les que dècades enrere s'organitzaven des de la dictadura. Sense esmentar directament a Franco, el secretari general de Ciudadanos (C's) ha assegurat que les mobilitzacions que convoquen l'ANC i Òmnium "a mi em recorden a èpoques que hauríem d'oblidar" perquè són "un tipus de celebracions massives promogudes des del règim".


Matías Alonso no sap contar


Per altra banda, Alonso ha retret que "la majoria real dels catalans no han participat en aquestes celebracions" i que les convocatòries "no mobilitzen a la majoria dels catalans, ni molt menys".


http://www.directe.cat/noticia/362972/cs-patina-i-compara-la-v-amb-les-mobilitzacions-franquistes