dijous, 7 d’agost del 2014

Casals: "Si l’11 de setembre és un èxit, el 9N té moltes probabilitats de ser-ho"

07/08/2014

DIADA

La presidenta d’Òmnium es mostra convençuda que hi haurà consulta al novembre: “Volem votar i és l’hora de votar que sí”


Nerea Rodríguez



Muriel Casals


La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha explicat avui que la Via Catalana d’enguany és “una manifestació de reivindicació nacional, però aquest any és també una manera d’assegurar la consulta del 9N”. En aquest sentit, ha assegurat que “si l’11 de setembre és un èxit, el 9N té moltes probabilitats de ser-ho també”.

En una entrevista al canal 3/24, Casals s’ha mostrat convençuda que el 9N els catalans podran votar per decidir el futur del seu país: “Estem posant tot el nostre impuls i capacitat de convocatòria. Volem votar i és l’hora de votar que sí”.


En relació al cas Pujol, la presidenta d’Òmnium ha reconegut que afecta al procés, però ha destacat que “en la mesura en que estem treballant per fer un país millor, totes les imperfeccions del nostre present s’han de convertir en estímuls per dir que volem un país nét”.

Finalment, ha volgut destacar que “hem anat molt enllà en els ideals dels catalanistes de totes èpoques, i ara estem il·lusionats en saber que estem molt enllà, i que hi ha una confluència entre societat civil i representants polítcs”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/casals_si_l_11_de_setembre_es_un_exit_el_9n_te_moltes_probabilitats_de_ser-ho_102280.php#