dimarts, 19 d’agost del 2014

A.Fernández Díaz acusa Trias d'actuar com a "inquisidor independentista"

19/08/2014

ESPANYOLISME

El president del PP a l'ajuntament de Barcelona lamenta que l'alcalde de la ciutat "distorsioni la realitat"


Bernat Vilaró


El líder Ultranacionalistadel PP de Barcelona, Alberto Fernández Díaz


El president del Grup Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha acusat avui l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, d'"estar actuant més com a inquisidor, en perseguir a tots aquells que no comparteixen el dogma independentista, que no pas com a alcalde de Barcelona".

El líder municipal popular ha criticat d'aquesta manera les declaracions que ha fet avui Trias, que ha afirmat que si el govern espanyol prohibeix la consulta sobiranista prevista per al 9 de novembre, podria estar "prevaricant".


Segons Fernández Díaz, "l'alcalde distorsiona la realitat perquè sap perfectament que no és el govern espanyol el que prohibeix la consulta, sinó que recorreria la seva convocatòria per il·legal, però que en tot cas són els tribunals els que decideixen finalment si la consulta pot celebrar-se o no per ajustar-se a la llei", ha reiterat.

El regidor popular considera que el que ha de fer Trias és "pronunciar-se sobre si acatarà la sentència del TC o la incomplirà". D'altra banda, l'alcalde va confirmar ahir que assistiria a la 'V de la Diada'.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/fernandez_diaz_acusa_trias_d_actuar_com_a_inquisidor_independentista_102479.php