diumenge, 6 de juliol del 2014

Rajoy espera el suport del successor de Rubalcaba per frenar el 9N

06/07/2014

ESPANYOLISME

L'expresident espanyol José María Aznar assegura que l'independentisme "posa en qüestió la Constitució, la unitat i la continuïtat històrica" d'Espanya


Alèxia L. Ferret



Mariano Rajoy i José María Aznar avui durant la clausura del Campus Faes



El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat que espera que el successor d'Alfredo Pérez Rubalcaba mantingui "una posició similar" pel que fa a la consulta sobiranista que vol convocar la Generalitat, i poder mantenir amb ell contacte directe.

Rajoy s'ha referit molt breument al "tema català", com l’ha anomenat, durant la seva intervenció de
clausura del Campus Faes, on ha expressat la seva confiança en què els socialistes mantinguin la postura actual sobre una consulta que ha considerat il·legal i que ha afirmat que no se celebrarà.

L'encarregat de presentar la conferència de Rajoy ha estat l'expresident del Govern espanyol José María Aznar, qui tampoc s'ha estès sobre aquest assumpte, encara que ha explicat un punt de vista més greu. Al seu judici, l'independentisme "posa en qüestió la Constitució, la unitat i la continuïtat històrica" d'Espanya.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/rajoy_espera_el_suport_del_successor_de_rubalcaba_per_frenar_el_9n_101670.php