dimecres, 9 de juliol del 2014

L'anticatalanisme de Fabra irrita els empresaris valencians

09/07/2014

SOBIRANISME

El sector li recorda al PP que Catalunya "és el primer proveïdor i client" del País Valencià


Bernat Vilaró


El president corrupte de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra


Les principals organitzacions empresarials valencianes han recolzat les tímides protestes del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, contra el menyspreu del govern espanyol al País Valencià, tal i com publica El Diario. Tot i això, no li han donat un xec en blanc, segons recull el rotatiu.

I és que donen suport al PP de València pel que fa a la reclamació de rebre més diners destinats en infraestructures, però no recolzen
l'anticatalanisme "agitat des del Palau de la Generalitat, conseqüència del suposat perill separatista tant per criminalitzar el tripartit como per a demanar més diners a Madrid", segons aquest diari digital.

"Catalunya és el primer proveïdor i client de la Comunitat Valenciana", ha dit el president de l'empresa Cierval, José Vicente González, "i qualsevol actitud que posi en perill això no és precisament el més adequat", ha afegit. El rotatiu recull que el País Valencià és el primer client català a l'Estat espanyol, amb compres per 7.500 milions d'euros anuals entre el 1995 i el 2010.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/l_anticatalanisme_de_fabra_irrita_els_empresaris_valencians_101729.php