dissabte, 12 de juliol del 2014

Els catalans envien un missatge a Obama: "El 9N votarem llibertat"

12/07/2014

CONSULTA - REFERENDUM

L'ANC desplega el primer dels 10 murals dirigits als principals líders mundials per internacionalitzar la consulta


Xavier Lladó


El missatge adreçat al president dels Estats Units


Més de 500 voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana han desplegat aquest migdia a Badalona un gran mural dirigit al president dels Estats Units, Barack Obama, per enviar-li el missatge que el 9N els catalans votarem el nostre futur com a país i esdevindrem el proper estat d'Europa.

Durant tot el matí i fins les 14h, voluntaris de l'ANC vinguts d'arreu del país han estat informant dels beneficis i oportunitats que suposa la independència de Catalunya per als ciutadans des de la quarantena de parades informatives situades arreu del municipi de Badalona.

L’acció d’aquest dissabte s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot
l’estiu i fins el cap de setmana previ a la Diada, en què a més de fer V arreu dels municipis del país es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana. A més de Barack Obama, els murals interpel·laran a Jean Claude Juncker , Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Roussef, Papa Francesc i Fredik Reinfeldt.

S’ha inclòs Barack Obama en aquesta campanya d’internacionalització del procés català en tant que és el president dels Estats Units, membre del Consell de Seguretat de les Nacions Unides amb dret de vet i membre de l'anomenat G-8. El paper líder mundial dels Estats Units és encara avui indiscutible en molts àmbits.

El proper desplegament d'un mural amb aquesta voluntat intermacionalitzadora del procés tindrà lloc el 20 de juliol a Deltebre i serà el torn del futur president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, i del president del Parlament Europeu, Martin Schulz.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/els_catalans_envien_un_missatge_a_obama_el_9n_votarem_llibertat_101794.php