dilluns, 7 de juliol del 2014

El PP escalfa la Diada amb una convenció a Barcelona dies abans al 11s2014

Dilluns, 7 de juliol de 2014 14:30 h

Camacho espera un gran desplagament de l'executiu de Rajoy per debatre sobre la vida més enllà del 9-N un cop s'hagi frustat la consulta

 

L'Ultradretana A.S.Camacho

 


Crida del PP a omplir la manifestació de la Victòria de la Diada. El PPC organitzarà una conferència política el cap de setmana abans de la Diada que preveu el desplaçament a Catalunya dels màxims representants del govern espanyol tret de Rajoy. 

La presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, ha explicat que sobre la taula hi haurà tres eixos:
un fa referència a la regeneració democràtica que el PPC vol liderar a Catalunya amb la reducció d’aforats, diputats i administracions "duplicades", un altre que pretén situar el PPC com a partit de govern i fer propostes de l’àmbit econòmic i social, i un darrer  titulat "hi ha vida després del 9N" en el que el PPC presentarà l’alternativa política de després del 9-N quan, segons la popular,  no s’hagi celebrat la consulta.

L'arribada a la colònia dels alts càrrecs del govern espanyol just abans de l'Once de Setembre, amb la cartera carregada de propostes per després del 9-N,que preveuen frustrat, de ben segur que animarà la participació a la manifestació de la Diada i refermerà la voluntat de la majoria de catalans d'anar a votar el 9-N i de fer-ho pel sí-sí.