dimecres, 23 de juliol del 2014

El dia de la gran mentida: Catalunya roba a Espanya!

Dimecres, 23 de juliol de 2014 05:00 h

Avui el país que més lleis i sentències incompleix d’Europa publicarà unes falses “balances fiscals” en que negarà l’espoli que ha patit Catalunya els darrers 30 anys


Mesos desprès de la publicació per part del Govern de la Generalitat de Catalunya de les balances fiscals que establien l’espoli fiscal en quasi 16.000M€, molt semblant al que va publicar el govern de Rodríguez Zapatero, el govern espanyol del PP es treu de la màniga la seva gran mentida, a pocs dies de la trobada entre Mas i Rajoy. En un país normal de la manipulació de les xifres se’n diu delicte i comporta com a mínim la dimissió dels seus responsables màxims començant pel ministre del ram, a Espanya al responsable de la mentida que avui faran pública sobre les falses balances fiscals el premiaran, és la diferència entre un país de tradició democràtica i una monarquia bananera com l’espanyola. 






Malauradament els grans mitjans catalans acabaran donant cobertura a la gran mentida i posaran en dubte les xifres de la conselleria de Mas-Colell

Sort de les xarxes socials i dels mitjans digitals que convertiran la gran mentida d’Espanya en una bona fàbrica de partidaris del #SíSí. I mentre això passa i el país pateix per les retallades, alguns líders polítics d’UDC, ICV-EUiA i Guanyem encara a data d’avui juguen a la “puta i la Ramoneta”.

Carregar contra les retallades i callar davant l’espoli de 16.000M€ que Espanya es queda i malbarata


Alguns sectors que carreguen contra les retallades del Govern de la Generalitat són incapaços de denunciar l’espoli i el malbaratament de recursos que fa el govern espanyol de torn,  i convoquen a manifestar-se davant el Govern de la Generalitat però són incapaços d’organitzar una protesta davant la Delegació del Govern Espanyol, i sobretot, són incapaços de defensar el doble Sí a la consulta com a solució i a fi d’evitar les retallades, no solament evitar-les sinó incrementar els diners destinats a una millor justícia social.


" Han cuinat unes balances fiscals per dir que no hi ha dèficit fiscal i només han aconseguit muntar-ho perque Madrid ens dobli el dèficit... "


http://directe.cat/359538