dimecres, 30 de juliol del 2014

Avui Espanya ens diu adéu

Dimecres, 30 de juliol de 2014 05:00 h

No, No i No és la resposta que Rajoy de mutu acord amb el nou líder del PSOE, Pedro Sánchez, donarà al president de la Generalitat Artur Mas, és la liquidació i mort de l’anomenada tercera via


Els líders espanyols davant la demanda de democràcia de la societat catalana es tanquen en banda sota el paraigua d’una Constitució feta per consolidar una sola pàtria, l’espanyola. Espanya seguint la seva tradició mai negocià, o et derrota o la derrotes, és en el seu ADN i és la  tradició històrica d’anar perdent territoris per la seva prepotència constant. Fa més de 100 anys li va donar la mateixa resposta a Cuba, i Cuba va emprendre el seu propi camí. Avui  Mas rebrà la mateixa resposta, i Espanya rebrà l’adéu amb  el tret de sortida del president de la Generalitat per tirar endavant la voluntat àmpliament majoritària del poble de Catalunya, d’exercir la democràcia del dret a decidir, i guanyar democràticament la llibertat. 





La reunió d’avui deixa sense excuses les ambigüitats d’UDC, ICV-EUiA i Guanyem davant el #SíSí

Rajoy liquida avui la tercera via l l’enterra del tot, deixa sense arguments els que porten mesos parlant d’una inexistent tercera via des de La Vanguardia i El Periódico passant per algunes patronals i, sobretot, els partits que porten mesos en la costant ambigüitat. Ara toca preguntar i exigir a UDC, ICV-EUiA i Guanyem que es mullin pel país i deixin de perjudicar Catalunya amb la política de la “puta i la ramoneata”.

Rajoy i Sánchez converteixen el #SíNo en una condemna a la misèria dels catalans i catalanes



Aquesta és la crua realitat, votar #síno és condemnar el país a la misèria, a seguir molts més anys sent súbdits d’Espanya, a privar els ciutadans de Catalunya de ser un poble lliure. Rajoy, amb el vist i plau del nou líder socialista, ens ha marcat el camí o lliures o súbdits de la colònia espanyola.

El president Mas i el poble de Catalunya ho ha intentat tot, ara sabem que l’única sortida és la independència

Aquest és el veritable resultat de la trobada Mas i Rajoy d’aquest matí, el president català amb la voluntat de dialogar i el president espanyol amb l’única voluntat de liquidar la voluntat de llibertat d’una de les darreres colònies espanyoles. No al diàleg, no a la democràcia, Rajoy ho ha sentenciat, o amb mi i Espanya o res a fer. Però Rajoy i Sánchez s’equivoquen, ningú pot aturar la voluntat democràtica d’un poble. Avui Rajoy ha donat el tret de sortida a la independència de Catalunya i el viatge no té tren de tornada.


http://directe.cat/360954