dilluns, 23 de juny del 2014

Un nena amb un estel i un noi amb 4 ratlles esquerden Espanya

Dilluns, 23 de juny de 2014 18:40 h

Fa mesos un estel d'una nena com a signatura al DNI va enfurismar la Policia Nacional de Tàrrega i ara quatre ratlles d’un jove al signar el passaport ha provocat el mateix a Sabadell



 











La intolerància del Policia Nacional en negar la signatura de la Laia, més enllà d’un fet aïllat, és el símptoma de la debilitat d’Espanya i la preocupació per l’augment de l’independentisme a Catalunya. 

El que ha quedat confirmat avui en el moment que un noi de 16 de Sabadell li ha estat negat el passaport per fer la seva rúbrica amb quatre ratlles que han provocat l’emprenyada dels policies de la ciutat vallesana. 


Una nena de 9 anys i un jove de 16 han tret de polleguera a la policia espanyola, què no faríem si generalitzem l’anècdota, i si ara qualsevol persona que renovi qualsevol document espanyol hi afegeix un estel, o quatre ratlles o el que calgui? No estem de sortida d’un estat que tant sols ens vol per pagar?  

Signem amb una estelada, quatre barres o el que creiem en qualsevol document espanyol

Si una nena de 9 anys i un jove de 16 han tret de polleguera a la policia espanyola que no passaria si aquestes anècdotes es generalitzessin en el moment que qualsevol català tingui que renovar un document espanyol.

Generalitzem el conflicte, signa amb una estelada, quatre barres o qualsevol altre símbol per seguir esquerdant Espanya. No estem de desconnexió d’Espanya, aleshores facilitem la desconnexió.