dijous, 5 de juny del 2014

Un botiga de Calella veta l'entrada als policies espanyols

Dijous  05.06.2014  17:42

En resposta a l'arribada de 200 efectius d'antiavalots arran dels incidents de Can Vies







Una botiga de Calella, la Biobotiga, ha penjat un cartell a l'entrada de l'establiment amb un missatge molt clar: 'Si ets un dels dos-cents policies que envaeixen Calella... no ets benvingut en aquesta botiga!' Els responsables de la botiga han fet el cartell en castellà perquè ho entenguin.

A més de penjar el missatge al vidre de la porta d'entrada, n'han penjat una fotografia al Facebook que ja ha començat a rebre suport. VilaWeb ha mirat de parlar amb els responsables de la botiga, però encara no ha estat possible.

El cartell és una resposta a l'arribada la setmana passada de més de dos-cents efectius dels antiavalots de la policia espanyola al municipi.

 El Ministeri d'Interior espanyol va enviar el dia 28 de maig a Barcelona dos-cents efectius de policia arran dels avalots pel desallotjament de Can Vies. Segons que van informar fonts del ministeri a VilaWeb, aquests efectius de les unitats d'intervenció policíaca (UIP) havien estat enviats per 'donar seguretat a les dependències estatals' i no tenen data de retorn. Coincidint amb aquest desplegament policíac es van publicar per la xarxa algunes fotografies de desenes de furgonetes d'antiavalots aplegades a Calella.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4196062/20140605/botiga-calella-veta-lentrada-policies-espanyols.html