divendres, 6 de juny del 2014

El musical de l’abdicació del Rei (video)

06/06/2014

ABDICACIÓ

El programa 'Polònia' parodia l’anunci de l’abdicació del monarca espanyol a la seva família i apareix Franco queixant-se: "No ets digne de mi"


Nerea Rodríguez


Franco, Joan Carles i Cristina al programa 'Polònia'


El programa d’humor satíric ‘Polònia’ va parodiar ahir l’anunci per part del rei Joan Carles I de la seva abdicació a la família reial i com aquesta l’acomiada amb un musical. En la paròdia es pot veure com l’encara monarca espanyol entra en una sala on hi ha el príncep Felip i les infantes Cristina i Elena i els demana atenció per comunicar-lis “una cosa molt important”.

Es veu com Cristina exclama: “Ho sabia! La mare t’ha demanat el divorci!” Però el monarca respon: “No, no és això”. Llavors el príncep Felip li pregunta:
“T’has tornat a trencar el maluc?” Però el rei insisteix: “No, no és això”. “T’ha esquitxat el cas Nóos?”, l’inquireix Cristina, alhora que el seu germà qüestiona: “Has matat un altre elefant?” I el rei ho torna a negar.

Finalment, Elena pregunta: “Per les nits ets Batman?” I mentre Joan Carles ho nega, la infanta continua: “Però si jo un dia et vaig veure al soterrani vestit de negre assotant a una noia”. Finalment, el rei els comunica la seva decisió: “El que us he de dir és que abdico”. Ràpidament se senten crits de Letizia des d’una altra habitació, i el rei li demana: “Letizia, podries moderar una mica la teva eufòria, no?”

Seguidament comença el musical, parodiant la famosa cançó ‘Adiós Papá’, on Felip canta: “Per fi seré Rei, i sortiré als euros, caçaré a Botswana, passaré l’estiu a Marivent”. La Reina Sofia es queixa que ella no ho sabia, però la infanta Elena assegura que ella ja ho sabia i “Corinna també”. Durant el musical apareix també Franco, vestit de militar, recriminant-li al Rei: “T’has rendit molt d’hora, no ets digne de mi”.

També entra per una finestra el líder del PSC, Pere Navarro, qui canta: “Modèstia a part, vaig ser jo qui li va dir. Tinc un èxit per fi!” Tots junts continuen cantant: “Adiós Papá, adiós Papá”, i el príncep Felip afegeix: “Per cert, què s’ha de fer amb això d’Artur Mas?” També apareix un elefant, i la infanta Elena afegeix: “Diu l’elefant que li sap greu”. Finalment, Elena pregunta: “Si Letizia serà reina, hauré de dir-li mare?”






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/el_musical_de_l_abdicacio_del_rei_101122.php