divendres, 20 de juny del 2014

La foto que #FelipeVIelBreu voldria fer desaparèixer

Divendres, 20 de juny de 2014 05:00 h

El llavors príncep amb actitud de complicitat amb els genocides del català, Wert, Fabra i Bauzá, i que avui no ha fet cap gest en defensa de la llengua catalana, tant sols paraules buides








El rei en el seu discurs en defensa de les llengües de l'Estat, s’ha oblidat dels atacs al català i  ha apel·lat a superar "el que ens ha separat i dividit" i a reforçar "el que uneix" els espanyols, tot proclamant la seva voluntat de protegir "les seves tradicions, cultures, llengües i institucions". Ho ha fet abans de destacar la diversitat lingüística com a element enriquidor i "patrimoni comú que ha de ser objecte d'especial respecte i protecció" perquè les llengües "són ponts de diàleg entre els espanyols", tal com van dir, ha recordat, Machado, Espriu, Aresti o Castelao. Un reguitzell de paraules buides que la pròpia monarquia no es creu i que ha conclòs amb dues paraules en llengua no castellana.

El nou rei no farà res en favor de la celebració de la consulta, o la fem nosaltres, o no la farem


Felipe VI farà el mateix que el seu pare, res no ha canviat, tant sols un maquillatge per despistar el procés català cap al dret a decidir, i aquesta ha estat part de la victòria, veient com alguns mitjans de comunicació da casa nostra han tractat el tema. Semblava que el nou rei ens portaria a la salvació, i  resulta que ni tant sols condemna els botxins de la nostra llengua i cultura, no tant això, sinó que gaudeix amb ells.

En uns moments que la llengua catalana pateix les agressions més fortes dels darrers anys, el nou rei dels espanyols ni tant sols n’ha fet referència
El futur dels catalans és dels catalans, i el futur és decideix passi el que passi el #9N2014, no serà Felipe VI qui ens salvarà.


http://www.directe.cat/noticia/355206/la-foto-que-felipevielbreu-voldria-fer-desapareixer