divendres, 6 de juny del 2014

Gol unionista al Barça

Divendres, 6 de juny de 2014 13:40 h

@Societatcc es vanta de que un càrrec del barça va assistir a la presentació de la plataforma Unionista la passada Diada de Sant Jordi


En una piulada que recull la frase de Soler a La Vanguardia “Catalunya no pot competir contra Espanya. Una part no pot jugar contra un tot”, SCC es congratula de que “per fi, algú normal a les files del Barça!” i es vanta que Soler participes a la presentació de la plataforma unionista. Fa una setmana el FC Barcelona va comunicar la incorporació com a director de relacions institucionals d’Albert Soler. El Barça va explicar en un comunicat que el càrrec de nova creació s'emmarca en l'objectiu de seguir professionalitzant les àrees estratègiques del club. Soler va ser secretari d'Estat per l'Esport i president del Consell Superior d'Esports del govern Zapatero i diputat al Congrés del PSC fins aquest dilluns.  




En una piulada de SCC que recull la frase de Soler a La Vanguardia “Catalunya no pot competir contra Espanya. Una part no pot jugar contra un tot”, la plataforma unionista es congratula de que “per fi, algú normal a les files del Barça!” i es vanta que Soler participes a la presentació de la seva plataforma.


Fa una setmana el FC Barcelona va comunicar la incorporació com a director de relacions institucionals d’Albert Soler. El Barça va explicar en un comunicat que el càrrec de nova creació s'emmarca en l'objectiu de seguir professionalitzant les àrees estratègiques del club. Soler va ser secretari d'Estat per l'Esport i president del Consell Superior d'Esports del govern Zapatero i diputat al Congrés del PSC fins aquest dilluns.
http://www.directe.cat/noticia/353116/gol-unionista-al-barca 

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Està clar : No volen que Barça o independència vagin de bracet...!.Volen espanyolitzar al Barça,El poder persuasiu del Barça és immens!