dimarts, 10 de juny del 2014

Enèsima presa de pèl de Duran al poble de Catalunya

Dimarts, 10 de juny de 2014 12:20 h

El líder d’Unió ja ha fet la feina i ressuscita. Ha passat en menys tres dies de plegar de tot a no plegar de res i ara nega estar "enterrat políticament"


Després del terratrèmol que va causar la seva suposada “abdicació” filtrada a El Periódico aquest diumenge, Duran ha negat estar "enterrat políticament" i ha garantit que seguirà com a líder d'UDC i com a portaveu de CiU al Congrés. Duran ha aconseguit en menys de tres dies marcar perfil propi; els afalacs de PP i PSOE; excusar-se davant els poders fàctics via La Vanguardia; salvar la cadira a la Comissió d’Exteriors; desgastar CDC i, col·lateralment, treure protagonisme mediàtic a la jornada castellera #CatalansWantToVote. Ahir dèiem que El Periódico havia caigut a la trampa de Duran i avui es confirma. El que ha quedat clar de tota l’operació Duran és que qui suporta el partit unipersonal de Duran, anomenat Unió, és La Vanguardia. En un país normal el líder d'Unió hauria de dimitir. 


Duran i Lladre Botifler
Posar zitzània dins de CiU

Després que Josep Rull qüestionés que Duran segueixi com a portaveu a Madrid, el democratacristià ha remarcat que qui ha de parlar en nom de CDC és Artur Mas. "CDC no ha dit res, en tot cas ho ha dit alguna persona, -en referència al secretari d’organització de CiU-, i qui té la responsabilitat de dirigir Convergència és qui ha de dir alguna cosa, i no ho ha fet", ha dit Duran.

Utilització d’El Periódico

Després de la permanent d'UDC, Duran ha dit que "Aquests dies molta gent m'ha enterrat políticament i no és el cas. Continuo al front d'UDC i continuaré sens dubte com a portaveu de CiU al Congrés", i ha afegit que el que sí que està pensant-se és si seguir com a número dos de CiU, però ha remarcat que aquesta és una reflexió que abordarà amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i només amb ell. Quan ho tingui clar ho comunicarà, ha dit, i no ho farà a través de tercers. En aquest sentit, ha explicat que ell parla cada dia amb Mas i també ho ha fet aquests dies.




1 comentari :

Rosa Mary ha dit...



Duran i Lleida diu que no està enterrat !!
El que hauriem de fer a partir d'ara es deixar de compartir tota publicació referent a Ell o sigui , ho hem d'Enterrar nosaltres