dimecres, 18 de juny del 2014

El PP té problemes amb l’alcohol?

Dimecres, 18 de juny de 2014 05:00 h

L’expresident del Govern espanyol, José Maria Aznar, va marcar el camí de descontrol etílic que han seguit dirigents de NNGG, destacats membres del PP, regidors populars i fins i tot un fill de ministre


Els últims en engrossir la llarga llista de càrrecs del PP enxampats, o sota sospita, de conduir en estat etílic han estat el magistrat del TC vinculat al PP i dimitit, Enrique López, i un fill del ministre Ruíz- Gallardón, que va fugir després de topar amb un vehicle, va estar a punt d’atropellar una dona i feia tentines pròpies dels estats d’embriaguesa segons informa avui El País. Des que Aznar digués públicament el 2007 allò de: “qui t’ha dit a tu les copes de vi que he  de beure o deixar de beure? Deixa’m que les begui tranquil·lament” , l’exportaveu del govern d’Aznar, Miguel Àngel Rodriguez, va ser detingut per quadruplicar la taxa d’alcohol-, com ell,  el president de NNGG, diputat  i vocal de seguretat vial, i un reguitzell de càrregs i regidors del PP han seguit les recomanacions d’Aznar, i  fins i tot el president del Congrés, Jesús Posada, en l’últim debat del Congrés, va reclamar a ses senyories que "Els que no estiguin atents que se’n vagin al bar”. 





Enxampats!

Una mostra del que diem són les notícies publicades sobre membres del PP enxampats conduint beguts des del 2010. El temor és que aquests casos només siguin la punta de l’iceberg de “l’epidèmia”.

Un exdirigent de NNGG del PP va donar positiu després de topar amb un taxi,  Ángel Fernández Espona, assessor jurídic i  Delegat del Govern espanyol a Melilla, va ser denunciat per un delicte contra la seguretat vial.

El regidor del PP de Seguretat Ciutadana de

Mont-Roig del Camp,  Fermín Díaz, va ser enxampat conduint mentre triplicava la taxa d’alcohol permesa.

La regidora del PP de Salud d’Alcalá de Henares va haver de dimitir per conduir beguda.

La regidora del PP de Participació, Serveis Socials, Discapacitat Immigració i Cooperació de l’Ajuntament d’Alcorcón, Pilar Araque, va atropellar una dona de 78 anys que va patir ferides greus al cap. La regidora gairebé triplicava la taxa d’alcohol permesa.

L’alcalde del PP de  San Juan de Rambla (Tenerife), Tomás Mesa Díaz, va provocar un accident conduint sota els efectes de l’alcohol i van resultar tres persones ferides.

Adolfo Martín, regidor de Tràfic i Hisenda del PP a Huércal (Almería) va ser detingut per conduir ebri.

El diputat del PP, Vicente Ferrer, va ser enxampat conduint begut després de fer una paella amb els amics.

Ángel Espadas, regidor del PP a Santiago, va ser detingut ebri, després de quedar-se adormit dins del cotxe amb el motor encès davant d’un semàfor.

L’alcaldessa del PP del municipi d’Alfarp (Valencia),  Carmen Añó, va ser detinguda quan va xocar amb un camió  després de conduir fent ziga-zagues i negar-se a fer la prova de l’alcoholèmia.

Detingut el regidor de Puerto de la Cruz (Tenerife), Luis Miguel Rodríguez, després de saltar-se un control d’alcoholèmia.

Jesús Neira, càrrec d’Esperanza Aguirre detingut amb una taxa d’alcoholèmia que triplicava el límit.



  

Video





http://www.directe.cat/noticia/354670/el-pp-te-problemes-amb-lalcohol