dimarts, 24 de juny del 2014

El PP es queda sol per blindar Juan Carlos jurídicament

Dimarts  24.06.2014  06:00

Donaran a Juan Carlos, Sofía i Leonor un tracte de privilegi davant la justícia  








Amb la confirmació que el PSOE s'abstindrà quan el congrés espanyol voti el blindatge jurídic de Juan Carlos, el PP es queda sol en la decisió de declarar-lo aforat. Els socialistes estan d'acord en protegir a Juan Carlos però voldrien fer una llei especial que ho dictés. Consideren que hi haurà 'un excés d'aforats'.

Ahir el PSOE ja va votar en contra de les dues esmenes a la reforma de la Llei Orgànica del Poder Judicial, que ja està en tràmit, per aforar Juan Carlos i Sofía davant les sales del civil i del penal del
Tribunal Suprem espanyol. Fins ara el PSOE havia votat a favor de tots els passos fets després de l'abdicació per a garantir la continuïtat de la corona.

El PP compta aprovar aquest blindatge extraordinari abans que el parlament tanqui per les vacances d'estiu amb els vots favorables només de UPN i FAC. Segons que va explicar el portaveu del grup popular Alfonso Alonso s'establirà un aforament especial per a Juan Carlos, que va perdre la inviolabilitat després de la seva abdicació. Ell, la seva dona i la seva néta passaran a considerar-se aforats com els diputats o senadors i les accions judicials que s'obrin contra ells les hauran de tramitar a les sales civil i penal del Suprem.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4199547/20140624/pp-queda-sol-blindar-juan-carlos-juridicament.html

1 comentari :

Anònim ha dit...

Comentar el que !! ,que un vividor recollit entre cotons pe "generalíssimo", per a donar continuïtat la "seva cruzada", amb la sort de "ensopegar" amb el PP , una colla de retrógrads que ara fent el : mes dificil encara !!, ens ofereixen una narració digne d´en Grouxo Marx i el "curriculum d'un caleidoscopi "explicant-nos el que , el rei mai va fer o aconsseguir , perque "les proesses" son múltiples pero , nmo precissament les expossades . Ei !!a majoria varen neicer entre el 50 i el 70 , ja som grandets , eh ??