dimarts, 24 de juny del 2014

Cessen el regidor del PP que demanava "morir per Espanya"

23/06/2014

DRET A DECIDIR - REFERENDUM

Emilio Ramos es va destapar al Facebook diverses vegades fent apologia del franquisme


Xavier Lladó


Emilio Ramos al Facebook



El regidor del PP a Molins de Rei (Baix Llobregat) Emilio Ramos ha estat cessat com a representant de la ciutat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona després de crear diverses polèmiques al Facebook: En una ocasió va publicar una imatge en què cridava els legionaris a "morir per Espanya" en "contra del separatisme"; en una altra preguntava: "Hola, bon dia, algú sap quan s'aixeca la veda per donar caça als traïdors d'Espanya?". Un altre dia hi va publicar una foto de quan era petit, on
apareixia amb fent la salutació franquista, i la frase: "un dia normal, haciendo cosas de niño".

Una de les imatges polèmiques

Emilio Ramos fent novament apologia de la violència



Finalment l'han cessat. L’alcalde, Joan Ramon Casals, ha signat un decret en el que deixa sense efecte la delegació de les seves funcions en Ramos després que aquest hagi presentat la seva dimissió. El rebombori que va provocar va fer que els grups d'esquerres de l'oposició (la CUP, Iniciativa per Molins de Rei i ERC) presentessin dos dies després una moció en què rebutjaven les expressions de Ramos, perquè feien "apologia del feixisme, el racisme o l'espanyolisme més ranci", i reclamaven que se'l cessés com a representant de la ciutat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que és el que després de tot ha passat.

Els tres partits impulsors de la moció s'atribueixen el cessament Ramos. Ho fan en un comunicat on ho celebren i diuen que ha estat possible igualment per la pressió veïnal i dels mitjans, però han avançat que mantenen la moció per al ple del dia 26 per a la reprovació de l'edil popular.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/cessen_el_regidor_del_pp_que_demanava_morir_per_espanya_101443.php