dimecres, 25 de juny del 2014

Camacho cada cop més ridícula

Dimecres, 25 de juny de 2014 13:30 h

El president Mas noqueja sens esforç la presidenta del PPC que s’ha passat de llesta a la sessió de control del Parlament. Rivera també ha rebut de valent. 





La presidenta del PPC, Alícia SánchezCamacho, suma un altre ridícul al seu palmarès. Després que el mes de maig fos enxampada mentint "in fraganti", avui ha reclamat al president Mas que faci una reforma fiscal que abaixi els impostos com ha fet el govern espanyol i que faci un referèndum legal per tal que els catalans votin si volen que el Govern baixi els impostos, en comptes de fer una consulta il·legal sobre la independència de Catalunya. 

El president Mas li ha replicat que “ l'única forma de fer una rebaixa fiscal amb garanties és que ens transfereixin  la fiscalitat com hem reclamat tantes vegades”. El president també li ha recriminat que el PP presumeix de reforma fiscal "a bombo i plateret" quan primer ha apujat tot els tributs i ara només ha abaixat alguns impostos i menys dels que els havia incrementat, i fins i tot imposa que els acomiadats hagin de pagar per la seva indemnització, i això no és lluitar contra l’atur. 

Rivera també fa el gamarús


El president de Ciudadanos, Albert Rivera, crescut per les expectatives electorals dels últims sondatges que auguren que passarà a liderar els grans derrotats,  ha dedicat el seu torn de paraula a fer preguntes absurdes com ara:

 “Fins quan serà el candidat d'ERC, senyor Mas"? també ha acusat el president  de desgovern i de liderar un partit que ha embogit i  ha vaticinat  la desfeta de CiU, tot amenaçant amb proposar una moció de censura amb vot secret i  li ha etzibat al president que així “veurà com molts de CiU diuen no a la independència".

 El president li ha recordat a Rivera que ell és el president de Catalunya i no és candidat a res i davant les acusacions de seguir les indicacions d’ERC, Mas li ha respost que només segueix les orientacions del poble de Catalunya expressada a les urnes.  "Per què té tanta por a les urnes?" senyor Rivera, vostè que parla tant de democràcia i de modernitat, per què els fa tanta por l’exercici de la democràcia real?  li ha preguntat el president.