dimecres, 25 de juny del 2014

La llarga mà del matrimoni Urdangarin a la Fundació Príncep de Girona

Dimecres, 25 de juny de 2014 10:55 h

Avui que el jutge Castro ha decidit mantenir imputada la germana del rei pel cas Nóos cal recordar els vincles de la trama amb el patronat de la fundació presidida pel llavors príncep Felip







L’interès per separar el cas Urdangarin de la casa reial i en especial de l’hereu de la corona, avui Felip VI, ha provocat que moltes de les informacions sobre la trama de corrupció siguin interessades i, per altra banda, l’afartament informatiu que ha provocat el cas Nóos ha permès passar per alt informacions rellevants. 

En aquest sentit, cal recordar el que ja vam publicar el desembre de 2012 sobre una coincidència preocupant: que moltes de les empreses que formen part del Patronat de la Fundació Princep de Girona, una de les joies de la corona,  han aportat diners a la trama Urdangarin. 

Només cal entrar a la pagina web de la FPdGI i comprovar quins són els
seus membres, i després comparar el llistat fet públic de les empreses que han col·laborat generosament aportant fons al cas Urdangarin per veure la relació.

Quins són els motius de tanta generositat cap al matrimoni Urdangarin per part d eles empreses del Patronat d ela Fundació?


Recordem les aportacions a la trama Undangarín d eles empreses del Patronat de la FPdG:  Telefónica 703.852.-€, de la mà del seu president César Alierta, Abertis 116.000.-€, en la persona de Salvador Alemany, Repsol 237.800.-€ amb Antoni Brufau, Gas Natural 41.760.-€ amb Salvador Gabarró, BBVA 502.021.-€ amb el seu president Francisco Gonzalez, les bodegues Miquel Torres 41.760.-€ amb Miguel A. Torres, Freixenet 20.880.-€ amb Josep Ferrer.

Com és possible que bona part de les principals empreses de l’Estat acabin tant fàcilment enganyats? És normal que hagin estat enredats la Fundació Abertis, l’Enciclopèdia Catalana, Abacus o el Col·legi d’infermeres de Catalunya? Què s’amaga darrera de tanta generositat?