dimecres, 7 de maig del 2014

Un compte a Suïssa empastifa la campanya de Ciutadans a les europees

Dimecres, 7 de maig de 2014 11:40 h

El cap de llista de C’s, l’advocat Javier Nart, flagell de la corrupció i estendard de la regeneració democràtica té plom a l’ala 





El cap de llista a les europees de Ciutadans, Javier Nart, amaga un episodi fosc que el vincula al cas Millet a través del qual s’ha descobert que amagava un compte a Suïssa. Nart va rebre una transferència de Fèlix Millet de 31.900 euros a un compte a Suïssa  que va justificar davant el jutge del cas Millet, que el va citar a declarar, argumentant un error bancari pel fet que ell i Félix Millet compartien assessor fiscal i que aquest hauria barrejat els comptes. 

Nart també justificà la tinença del compte a Suïssa pel fet que el seu pare, que era notari al País Basc,
havia obert el compte en un banc suís per evitar pagar l’impost revolucionari que li exigia ETA. El que no ha aclarit Nart és per què va mantenir un compte a Suïssa si, com ell afirma, va repatriar els diners de l’herència del seu pare a Espanya.

Ciutadans dóna lliçons però no se les aplica

Nart, que considera aclarit l’afer, encara no ha aclarit però, quin era l’import de l’herència del seu pare al banc suís i quin era l’import del compte al seu nom que es va descobrir arrel del cas Millet. Com tampoc ha quedat clar l’error de l’assessor fiscal que va transferir els 31.900 euros del compte de Millet al de Nart. Té més comptes fora d’Espanya el candidat de Ciutadans? És creïble l’excusa de l’impost revolucionari d’ETA per tapar una evasió de capital?