dimecres, 7 de maig del 2014

Camacho atrapada mentint "in fraganti"

Dimecres, 7 de maig de 2014 13:45 h

La popular s’inventa una proposta inexistent de Rajoy per deixar en evidència el president Mas i surt escaldada com sempre







L’estratègia de confondre i intoxicar que practica la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, li ha jugat una mala passada en no tenir en compte la rapidesa de la xarxa. Durant la sessió de control del govern al Parlament aquest dimecres la popular ha demanat al president Mas "Quina és la posició del Govern davant la proposta de Mariano Rajoy?", i Mas atònit, li ha respost que no hi havia cap proposta “més enllà de l’apel·lació genèrica al diàleg”. Llavors Camacho ha sortit a l’atac: “Duran no l’hi informa? El procés està afectant la seva formació i la federació” li ha etzibat. El que no ha tingut en compte la popular és que Duran acabava de piular que Rajoy "segueix sord i sense imaginació", com ha tingut a bé indicar-li el president Mas.  




Camacho ja no pot caure més baix


La lamentable posada en escena de la popular, que el president Mas ha sabut desmuntar, tenia per objectiu confondre i posar zitzània, i si Duran no arriba a piular, alguns mitjans ja estarien especulant sobre l’oferta que Rajoy ha ofert a Duran i que aquest no ha explicat al president Mas, i Camacho s’hauria sortit amb la seva. Això demostra un cop més la baixesa política de la diputada i senadora  del PP que, a hores d’ara encara no s’ha dignat a donar explicacions pel cas d’espionatge de la Camarga al Parlament de Catalunya.

Rajoy no ha resolt mai res

Mas s’ha queixat que Rajoy "no li ha resolt mai res" i  ha posat l'exemple quan li va demanar que pagués els 759 MEUR que es devien a Catalunya de la disposició addicional tercera. "Va dir que ho entenia i han passat tres anys". El president també ha tornat a posar-se a disposició de Rajoy per dialogar, però "sense condicions prèvies", i  ha acusat el govern espanyol d'estar imposant una condició, la de no parlar de la consulta, "al 80% del poble de Catalunya, al qual haurien de tenir una mica més de respecte, que vol votar el 9 de novembre sí o no".