dimarts, 20 de maig del 2014

Súmate fa una crida a votar els partits que defensen el dret a decidir

Dimarts, 20 de maig de 2014 00:25 h

L'entitat formada principalment per catalans de llengua i cultura espanyola que no volen renunciar al seu futur en una Catalunya independent, entra en campanya 



Eduardo Reyes Súmate

El nou vídeo de Súmate: "El  25M envia un missatge a Europa", narra una història de persones que fan un enviament de cartes a distingides personalitat europees per tal que escoltin el poble català, els expliquen que Catalunya vol decidir el seu futur votant, i insisteixen que a Catalunya no hi ha conflicte i que els catalans només volen saber què vol la majoria. 

El missatge final del vídeo de Súmate és una crida, com també ha fet l'ANC, a votar els partits catalans que defensen el dret a decidir. 

Súmate defensa que en democràcia no hi pot haver fractures, perquè precisament per això es va
inventar la democràcia, perquè el debat social i polític es vehiculi a través del diàleg, el respecte a la diferència i les urnes. Per Súmate els orígens o les diferències en les sensibilitats polítiques són un actiu i en cap cas han de ser un motiu de fractura, com tampoc la llengua, la cultura o els orígens, són motiu de confrontació en un procés cívic i democràtic com el que estem immersos. Ara aquest col.lectiu d'èxit, convida a votar els partits compromesos amb el dret a decidir.

VIDEO :