dijous, 29 de maig del 2014

Societat Civil (Anti) Catalana fa campanya espanyolista als ambaixadors

29/05/2014

REFERENDUM

 

La plataforma unionista envia una carta a les delegacions diplomàtiques criticant el sobiranisme


Xavier Lladó



La roda de premsa de Societat Civil (Anti)Catalana


Societat Civil Catalana fa campanya espanyolista als ambaixadors. La plataforma espanyolista ha enviat aquest dijous un comunicat als ambaixadors estrangers a Espanya en el qual critica i denuncia "la il·legalitat" del procés engegat pel Parlament de Catalunya per convocar una consulta sobre la independència. En el comunicat convida el cos diplomàtic a un acte el 3 de juny en el qual els entregarà personalment una carta que denuncia obertament el procés.

La plataforma avança el contingut de la carta i de l'acte i dóna alguns dels arguments que es
presentaran. "El procés sobiranista és antidemocràtic, les persones que el lideren i impulsen (Artur Mas i Oriol Junqueras, líders dels partits majoritaris a Catalunya) no estan actuant de manera transparent i honesta". No hi ha, diu el comunicat, justificació de cap mena per demanar la independència, "les conseqüències de la qual serien perjudicials per Catalunya i Espanya i els independentistes estan coaccionant els catalans". Per això, la cúpula de la plataforma, juntament amb el periodista Miguel Angel Aguilar diu el comunicat, volen donar "el seu punt de vista" als ambaixadors, una visió de Catalunya diferent de la qual transmet el Parlament de Catalunya, que segons l'assocació, "no és plural".

La plataforma assegura també als ambaixadors que el govern de Catalunya "està utilitzant tots els recursos públics per influir en l'opinió majoritària dels catalans". L'acte tindrà lloc el dimarts vinent a Madrid, dia 3, a les 11 hores..

 Opinió personal : "Aquesta Plataforma es deuria de dir Societat Incivil AntiCatalana "


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/societat_civil_catalana_fa_campanya_espanyolista_als_ambaixadors_100967.php