dissabte, 31 de maig del 2014

Santamaria ofereix la policia espanyola!!! #viaUlster #CanVies

Divendres, 30 de maig de 2014 16:40 h

Diu que la seva experiència seria clau per acabar amb els violents!! Ho diu el mateix dia que surten fotos de membres de l’extrema dreta espanyola en els actes de violència gratuïta a Barcelona






Madrid (ACN).- La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha condemnat aquest divendres els actes violents registrats aquests dies al barri de Sants de Barcelona pel desallotjament del centre social Can Vies.

 "A Espanya hi ha un seguit de drets reconeguts que s'han d'exercir de manera pacífica i d'acord amb els límits que estableixen les lleis i la Constitució", ha subratllat Sáenz de Santamaría. La número dos
de Rajoy ha ofert a l'Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat la col·laboració de la policia espanyola.

"Vull fer un oferiment sincer a les institucions que puguin necessitar de l'experiència dels Cossos i forces de seguretat", ha remarcat. Ho diu en el moment en que la fatxenderia espanyola implicada en els incidents de Can Vies. 

Atiar la #viaUlaster, objectiu del govern espanyol per criminalitzar el dret a decidir com a responsable de la violència d’aquests dies.

Soraya Sáenz de Santamaría ha fet aquestes manifestacions durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres en què ha recordat que el ministeri de l'Interior ja va fer aquest oferiment, a través de la delegació del govern espanyol a Catalunya, per col·laborar al manteniment de la seguretat ciutadana i de l'ordre públic. "Estem a la seva sencera disposició", ha assegurat la vicepresidenta espanyola.