dilluns, 5 de maig del 2014

Sánchez-Camacho explica falsedats als andalusos sobre el procés català

Dilluns, 5 de maig de 2014 17:35 h

L’habitual demagògia dels populars té amb la presidenta popular catalana la màxima expressió, en un discurs incendiari ha volgut enfrontar catalans i andalusos


Barcelona (ACN).- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha defensat que "Catalunya necessita l'ajuda dels andalusos per reivindicar que som una Espanya forta i plural". En una visita a Espartinas (Sevilla), la líder popular ha apel·lat "més que mai a la germanor" dels dos territoris perquè, ha afegit, "Catalunya sense Andalusia no seria el que es avui, sense els andalusos no hauríem aconseguit la riquesa cultural, econòmica i de convivència", ha sentenciat. En el seu discurs ha carregat contra la majoria del poble de Catalunya que busca exercir la democràcia del dret a decidir, democràcia que molesta a la líder popular. 


© @acn


Camacho ha preferit explicar mentides de Catalunya per poder seguir enganyant a Andalusia

Ho ha dit des d'Espartinas, un municipi de Sevilla que està agermanat amb Maçanet de la Selva (La Selva). "El llegat dels andalusos ha de ser escoltat pel Govern, que l'única cosa que vol és separar Catalunya de la resta d'Espanya", ha afirmat. De fet, la líder popular ha reivindicat el pes del andalusos a la societat catalana dels darrers anys i ha defensat que se'n necessita "l'ajuda" a Catalunya per "reivindicar que som un Espanya forta i plural".

Camacho ha negat la malversació que fa Espanya dels diners del dèficit fiscal que pateix Catalunya


La líder dels populars catalans, a més, ha criticat que la Generalitat "hagi abandonat els municipis catalans, als proveïdors i a la cobertura de serveis públics, i ha prioritzat la despesa pública independentista, en promoció del separatisme, de la divisió i de la ruptura". En aquesta línia, i segons una nota de premsa del partit, ha destacat que "el PP és l'únic partit que defensa clarament i fermament la unitat d'Espanya, la convivència i la vertebració" de l 'estat.

Per aconseguir els vots, val tot per a Sánchez-Camacho, excepte parlar de La Camarga

A l'acte a Sevilla, l'ha acompanyada el president del PP d'Andalusia, Juan Manuel Moreno, a qui ha qualificat "del millor candidat a la Junta d'Andalusia" i de qui ha augurat que serà "d'aquí poc el president que es mereixen els andalusos".