dimarts, 6 de maig del 2014

Operació vincular sobiranisme i islamisme per rebentar el procés

Dimarts, 6 de maig de 2014 05:00 h

La caverna vol que el govern espanyol utilitzi diplomàticament les acusacions d’El Mundo que vinculen Mas a l’islamisme per acabar de cop amb la internacionalització del procés


L’unionisme no descansa, i la caverna mediàtica en el seu afany de dirigir les accions del govern espanyol contra el procés sobiranista sovint ensenya les cartes del joc brut que practica. En aquest sentit cal llegir els arguments de Federico Jiménez Losantos a Libertat digital d’aquest diumenge i més, després de conèixer la denuncia del sindicat ultradretà Manos Limpias contra la  fundació de CDC, Nous Catalans, per un presumpte delicte d'associació il·lícita, provocació a la sedició i malversació de cabals públics. La idea és mostrar al món que l’islamisme aprofita la “balcanització d’Espanya que promou el separatisme català” com a plataforma de l’islam combatent a tota Europa. 








Una oportunitat d’or per aixecar un mur de prevenció contra el procés sobiranista al món

Jiménez Losantos descriu l’operació de forma clara, i veu en la publicació d’El Mundo "una basa diplomàtica de primera magnitud, que acabaria de cop amb totes les campanyes d’internacionalització del conflicte". 

El periodista insta al govern espanyol a aprofitar al màxim la informació publicada pel diari El
Mundo sobre “els islamistes radicals que el president Mas porta a les llistes de CDC” i la vinculació d’aquests amb el tràfic de drogues a gran escala, per elaborar una informació exhaustiva –un altre informe Margallo-, i portar-la davant les cancelleries europees amb greus problemes islamistes per alçar “un mur de prevenció contra el separatisme català”.

Una ocasió perfecta per fer joc brut a través d’una informació falsa

Losantos assegura que el recent informe del Departament d’Estat del EUA que considera Catalunya el nucli més perillós de l’islamisme a Europa, juga al seu favor  perquè suposa un “aval importantíssim”. També assegura que el Rei, “que se passa el dia al Golf, podria “alertar del perill als països islamistes conservadors. “Per al cap de l’estat i el govern –espanyol-, l’ocasió es perfecta”, assegura Losantos.