diumenge, 4 de maig del 2014

Navarro a Mas: "Això ja és una democràcia real"

04/05/2014

REFERENDUM

El líder del PSC considera que "els catalans i espanyols tenen avui dos problemes, que es diuen Artur Mas i Mariano Rajoy"


Mar Sabé



El Primer Secretari del PSC, Pere Navarro - EFE


El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha etzibat avui al president de la Generalitat, Artur Mas que “no pot dubtar que això és una democràcia real”, fent referència al discurs que va fer el president la setmana passada davant dels Mossos d’Esquadra on va afirmar que Catalunya “té set de democràcia real”.

El dirigent socialista, en una entrevista a l’agència Efe, s’ha mostrat crític amb el president i l’ha
instat a “no usar la independència com una solució fàcil perquè no es produirà i genera una gran confusió”.

Navarro ha considerat que avui “els catalans tenen dos problemes, que es diuen Mariano Rajoy i Artur Mas”, que “en lloc d’aportar solucions, aporten més problemes”, i els ha instat a asseure’s a negociar per trobar una solució pactada a les relacions entre Catalunya i Espanya.

En aquesta entrevista, Navarro ha tornat a fer bandera de la seva opció federalista: “No parlem d’un experiment, sinó d’una cosa que funciona bé als països més avançats del món”. A més, el dirigent socialista ha llanat un repte a Mas i li ha suggerit que si canvia de rumb i dóna un gir en les seves polítiques podrà comptar amb el suport del PSC per tirar endavant iniciatives de govern.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/navarro_a_mas_aixo_es_una_democracia_real_100415.php