dilluns, 12 de maig del 2014

L'ANC acceptaria una candidatura unitària si no es pogués fer la consulta

Dilluns  12.05.2014  09:44

Ho ha dit Carme Forcadell en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio · Anuncia que Procés Constituent també participarà a la V de la Diada



Carme Forcadell Presidenta de L'ANC



La recentment reelegida presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha explicat que en cas que la consulta no es pogués fer aquest mes de novembre, l'ANC veuria bé, en principi, que es fes una candidatura unitària en les eleccions al parlament de tots els partits sobiranistes a favor de la consulta, seguint la proposta que va fer Procés Constituent la setmana passada.

En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, Forcadell ha dit:  'Si no es pot fer la consulta, ens
trobarem en una situació extraordinària i excepcional que d'entrada no contemplem. Però en situacions excepcionals, solucions excepcionals, per això no veig malament una candiatura unitària com a resposta'.

Forcadell també ha explicat que les relacions de l'ANC amb Procés Constituent són bones i ha anunciat que l'entitat de Teresa Forcades i Arcadi Oliveres participarà a l'acció de l'ANC per la Diada, la v baixa que vol omplir la Gran Via i la Diagonal de Barcelona. Forcadell s'ha mostrat satisfeta per aquest fet, tot recordant que l'any passat Procés Constituent es va desmarcar de la Via Catalana encerclant la Caixa.

Escolteu ací l'entrevista sencera:






http://www.vilaweb.cat/noticia/4190618/20140512/lanc-acceptaria-candidatura-unitaria-pogues-consulta.html


1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

No ho entenc que fa un grup civil negociant amb partits politics? , no deien que ells son civils i que ni eren politics ni tenien res a veure amb partits politics? Es supossa que L'ANC son la veu i representants del poble, i just hi son per defensar i pressionar els partits politics ...