divendres, 16 de maig del 2014

Junqueras: “si persistim, guanyem. I persistirem”

Divendres, 16 de maig de 2014 10:35 h

El republicà celebra el suport al referèndum del 60% dels candidats a presidir la Comissió Europea, i alerta que el PP-PSOE no podran impedir que votem.






El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha fet un seguit de piulades a Twitter després del debat d'aquest dijous a Brussel·les entre els cinc candidats a presidir la Comissió Europea, on l'encaix a la UE d'una Catalunya independent i el dret a decidir va ser damunt la taula de debat. 

Segons Junqueras, el PP-PSOE no podrà impedir el referèndum, perquè l’avala  el 60% dels
candidats a presidir la CE, “I, per tant, guanyarem!”, assegura.

El republicà insisteix que dels 5 candidats a presidir la CE  3 estan a favor del referèndum català, i que la candidata, Ska Keller, que ha reivindicat el dret de catalans i escocesos a decidir el seu futur i a seguir a la UE, fins i tot, “ens va donar la benvinguda com estat independent. Per això considera que el PP-PSOE no podran impedir que votem.

Després que ahir el president Mas donés per fet que si Espanya impugna la llei de consultes no tindrem consulta, Junqueras alerta que “Els catalans sabem posar urnes i omplir-les de vots. El PP-PSOE, com ho pot impedir? En definitiva... si persistim, guanyem. I persistirem”