dilluns, 5 de maig del 2014

Joaquim Coll ( @societatcivil ) envoltat d’elements feixistes

Dilluns, 5 de maig de 2014 05:00 h

Fracassa el darrer intent de crear una alternativa a l’ANC o a entitats partidàries del dret a decidir, tant sols els sectors més ultres s’impliquen en el moviment contra el dret a decidir


Darrere el federalista i ideòleg de l’entitat Societat Civil s’hi troben membres del nacionalisme espanyol, és a dir els de sempre, personatges minoritaris i d’arrelament franquista que busquen un espai per fer-se sentir en el debat pel dret a decidir que s’ha obert a Catalunya, i han trobat en Joaquim Coll un aliat per rentar-se la seva imatge. La realitat però és que cada dia es fa més evident qui són i què hi ha al darrere de Societat Civil “Catalana” que de catalana en té molt poc. En una entrevista al diari ARA, Joaquim Coll intenta donar explicacions del que defensa, però d’arguments ni un, tant sols advertències i amenaces. 


Josep Ramon Boschportaveu Societat Civil (Anti)Catalana


Joaquim Coll: “Democràcia i secessió són difícilment compatibles”

Aquest és el titular que donar l’ideòleg del moviment anomenat @societatcivil “CAT” les declaracions de Coll confirmen que l’entitat no en té res de societat civil catalana,ni tant sols de societat civil espanyola, més aviat representen la societat civil ultra que té por a la democràcia.

Josep Ramon Bosch(portaveu de @societatcivil 9: “ERC no és esquerra, ERC és feixisme pur”


Les declaracions ja diuen qui és el personatge, qui envolta al federalista Joaquim Coll, un veritable membre del franquisme pur i dur, i si amb les declaracions no en tenim prou, l’article que li ha dedicat el periodista de @Vilaweb Andreu Barnils  destapa qui és el personatge i el seu tarannà.

Jose Rosiñol, el president

És, sobretot, un nacionalista espanyol amb odi a tot allò que sembla català, malgrat que ha estat presentat traduït al català, ell utilitza la seva versió en espanyol, té un bloc titulat “diario de un no nacionalista” on expressa tot el sentiment anti-català, un veritable nacionalista espanyol disposat a tot per violentar la societat catalana.