diumenge, 11 de maig del 2014

Fons d'inversió alemanys ja pregunten per la Catalunya independent

11/05/2014

REFERENDUM

El president d'una destacada empresa de l'IBEX reconeix que se'n parla a les assemblees generals


Lluís Bou



El periodista d'informació econòmica Mariano Guindal



Fons d'inversió alemanys ja es pregunten per una futura Catalunya independent, segons informa Mariano Guindal avui a 'La Vanguardia'. Segons Guindal, el president d'una important empresa de l'Ibex explica que durant la seva darrera assemblea general "un accionista que representava un fons d'inversió alemany" li va preguntar si tenia elaborat un pla per al cas que Catalunya s'independitzés.


El president de l'empresa va donar una primera versió políticament correcta, i va dir que, malgrat que els principals actius estan ubicats a Catalunya, no s'havia elaborat cap pla alternatiu perquè no consideren que aquest escenari es vagi a produir.

"Davant la insistència de l'accionista, va assenyalar que en qualsevol cas "les noves autoritats respectarien la seguretat jurídica dels inversors instal·lats al territori"", explica Guindal, que apunta que el procés català "comença a calar entre els inversors internacionals".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/fons_d_inversio_alemanys_ja_pregunten_per_la_catalunya_independent_100563.php