dijous, 22 de maig del 2014

Fernández Díaz avala les #MentidesCamacho per acusar el dret a decidir de violents

Dijous, 22 de maig de 2014 16:55 h

El govern espanyol del PP ha copiat l’estratègia de la #ViaUlster que propugna @Ciudadanos per intentar mostrar una societat catalana, crispada i violenta


Fernández Díaz atribueix la "situació d'agressivitat i violència" contra el PP durant la campanya al procés sobiranista, però obvia els incompliments dels populars de les indicacions de la policia de Catalunya. Malgrat tot la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha celebrat aquest dijous al migdia un dinar amb militants a Vallfogona de Balaguer, acompanyada pel ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz on ha insistit "No permetrem que es vulneri la voluntat democràtica dels que volem fer campanya", ha assegurat que ha rebut trucades de "suport" i solidaritat de líders i dirigent de la resta de formacions polítiques pels incidents, i ha aprofitat per agrair les trucades. 


L’estratègia del Govern Espanyol consisteix en crear un clima ni que sigui fictici d’una societat civil catalana violenta

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha atribuït al procés sobiranista la "situació d'agressivitat i violència" que assegura que està patint el PPC al llarg de la campanya electoral. Fernández Díaz ho ha dit després dels aldarulls d'aquest dimecres a Vilanova i la Geltrú amb la presència del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.

Criminalitzar el dret a decidir i els independentistes


Ha admès que entre els manifestants "hi havia de tot, persones que estaven a favor dels presos d'ETA, antisistema, una barreja que reivindicava diferents coses", però considera que "l'agressivitat" contra el PP "no és aliena a determinades situacions polítiques s'han engegat a Catalunya". El ministre creu que "alguna cosa va fallar" en el dispositiu policial.

Fernández Díaz: "Sánchez-Camacho va passar més por que durant el setge al Parlament" però menys que a La Camarga

Així mateix, ha explicat que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho li va expressar després de parlar-hi que "havia passat més por" aquest dimecres a Vilanova que durant el setge al Parlament del 15 de juny del 2011, de la mateixa manera que Montoro que es va mostrar "escandalitzat" de la situació que es va generar.    

Fernández Díaz ha assegurat que la situació d'"agressivitat" de la gent "no ha estat una excepció aquesta campanya" i ha denunciat que a Catalunya "les agressions a dirigents, seus, carpes i actes del Partir Popular ha estat constants", fets ha que ha relacionat amb la "crispació" que segons Fernández Díaz es viu a Catalunya arran del procés sobiranista.

Independentistes, etarres, i altres especies...

En el cas d'aquest dimecres a Vilanova, el ministre ha afirmat que, segons les informacions de què disposa, els manifestants que van atacar el vehicle eren "gent heterogènia" com ara independentistes, persones amb cartells a favor dels presos d'ETA, antisistema i membres de la PAH, entre altres.