dijous, 22 de maig del 2014

El conflicte educatiu provocat per Bauzá pot afectar el turisme de les Balears

Dijous, 22 de maig de 2014 15:25 h

Els hotelers presionen Bauzá perquè aturi #VagadefamJaumeSastre perquè temen que el conflicte s'internacionalitzi i malmeti la imatge de les Balears a l'exterior. 










Segons informa el diari de Balears, els hotelers estarien presionant el president del Govern Balear, José Ramón Bauzá,perquè aturi la vaga de fam del professor de l’IES Llucmajor, Jaume Sastre, que fa quince dies que fa vaga de fam indefinida per aconseguir que Bauzá “escolti el clam de la ciutadania i s'avengui a negociar amb el sector educatiu”.

 El sector turístic veu amb preocupació les mostres de suport a Sastre i la campanya que ha endegat Help Catalonia per internacionalitzar la vaga de fam pel català: 


“Selfie for Solidarity with #HungerStrikeforCatalan”. Sastre ha rebut multiples mostres de suport, entre elles, les del president d’ERC, Oriol Junqueras, del candidat d’ERC, José Maria Terricabras, de l'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa i del diputat d'Iniciativa Verds, Joan Herrera.

A tres dies de les Eleccions Europees, Palma viura aquesta tarda una nova marea verda contra el TIL i La Llei Wert sota el lema “En educació anam al revés d'Europa”. També ha estat convocada una aturada als centres educatius de les Balears.