dissabte, 10 de maig del 2014

El PP accepta el dret a decidir si és per tallar una ma!!!

Dissabte, 10 de maig de 2014 15:00 h

Ho diu el dirigent popular Carlos Floriano,i resulta que els catalans tant sols volen decidir ser lliures. El PP i el PSOE converteixen les #Europees2014 en una campanya inútil contra el dret a decidir


Camacho,Floriano i Fisas, el dret a decidir per si es volen tallar la ma
© @acn
Figueres (ACN).- El vicesecretari d'Organització i Electoral del PP, Carlos Floriano, ha visitat Figueres per defensar aferrissadament la unitat d'Espanya. Davant unes poques persones, el PP a Catalunya ja no mobilitza, Floriano ha reivindicat per a ell "el dret a decidir, a opinar, si em volen tallar una mà", en referència a la impossibilitat que els catalans decideixin sols sobre la unitat d'Espanya. Una mostra més que els populars no tenen arguments contra el dret a decidir, es mostren molt nerviosos. 





Camacho en fora de joc a la campanya, tant sols sap cridar i insultar

A més, ha criticat que alguns "vulguin canviar la senyera per l'estelada" i ha proclamat que la bandera catalana "també és la meva". La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha albirat, a més, un fracàs d'Artur Mas i els seus plans perquè "Europa no dona la benvinguda ni a profetes de la divisió i la independència, ni messies de la il·legalitat".  



http://directe.cat/348713