dijous, 1 de maig del 2014

Barberà: "El que m’indigna de veritat és la utilització banal del nazisme"

01/05/2014

NAZISME

Vicent Sanchis deixa clar que "el dret a decidir no te’l dóna ningú, te’l prens tu, i decideixes i ja està"


Nerea Rodríguez


Jaume Barberà a Rac1


El periodista Jaume Barberà ha assegurat avui, arran de la polèmica sobre les declaracions del cantant Loquillo comparant el procés sobiranista amb Catalunya, que “el que m’indigna de veritat és la utilització banal del nazisme”, i ha afegit que “això ofèn qualsevol persona demòcrata”.

Durant la tertúlia del programa ‘El Món a Rac1’, Barberà ha opinat que “hi ha personatges públics que utilitzen el
terme nazisme per qualificar el procés sobiranista”, i ha aprofitat per recordar que durant la final de la Copa del Rei a Mestalla aficionats del Reial Madrid van penjar banderes nazis en algunes de les carpes de l’Estadi.

“Vull saber si algú del Reial Madrid, o el ministre de l’Interior, han fet alguna gestió per saber qui són aquests que pengen en una carpa oficial la bandera nazi”, ha reivindicat el periodista. En relació a les eleccions europees, Barberà ha manifestat que “a Madrid diuen que Mas és un obstacle pel diàleg i que per tant ha de dimitir perquè després es dialogarà. I és cert que si CiU té uns resultats inferiors a ERC la lectura és clara a Madrid”.

En aquest mateix sentit, el també periodista Jordi Barbeta ha afirmat que “si ERC guanya les europees, a Madrid serà una festa, perquè diran que Mas s’ha enfonsat i que el procés es rebaixa”. D’altra banda, Vicent Sanchis ha deixat clar que “el dret a decidir no te’l dóna ningú, te’l prens tu, i decideixes i ja està”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/barbera_el_que_m_indigna_de_veritat_es_la_utilitzacio_banal_del_nazisme_100375.php