dimarts, 20 de maig del 2014

Aguirre: "Els separatistes catalans utilitzen malalts d’alzheimer per preconitzar els seus objectius"

20/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

La presidenta del PP de Madrid assegura: "Molt malament això d’utilitzar als nens com a objecte de propaganda però està encara pitjor utilitzar els malalts d’aquesta terrible malaltia mental"


Nerea Rodríguez



La presidenta del PP de Madrid, "Sexagenaria" Esperanza Aguirre



La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha carregat avui durament contra ERC, pel fet que l’expresident Pasqual Maragall assistís al míting central dels republicans catalans el passat diumenge. En un àudio penjat a Youtube, Aguirre assenyala: “Ja ens va cridar molt l’atenció la utilització de nens en les cadenes humanes patrocinades pels separatistes catalans, però el que no havíem vist fins aquest cap de setmana és que els mateixos separatistes catalans utilitzaren a malalts d’alzhèimer per preconitzar els seus propòsits separatistes”.

La presidenta del PP de Madrid ha criticat que “una de les característiques que sempre han definit als
partits i als règims totalitaris ha estat l’exhibició i utilització de joves, i fins i tot de nens, per donar suport a les seves ideologies i les seves polítiques. Fins a tal punt està unida la ideologia a la utilització de nens que quan veiem nens manifestant-se a favor d’un determinat grup polític sempre podem sospitar que aquest grup té alguna cosa de totalitari”.

En relació a Maragall, Aguirre ha advertit que “els que per desgràcia sabem en primera persona el que és un malalt d’alzheimer, ens trobem amb el deure moral de denunciar la utilització que ERC ha fet de Pasqual Maragall en el seu míting”. I ha continuat: “Si Pasqual Maragall, el que va ser alcalde de la Barcelona dels Jocs Olímpics d’Espanya, hagués estat independentista hauria tingut milers d’oportunitats per declarar-ho, però no ho va fer mai”.

I ha conclòs: “Portar-lo a un míting per insinuar que ara sí que ho és, és una manipulació intolerable des del punt de vist humà i un bast intent d’enganyar als electors. Molt malament això d’utilitzar als nens com a objecte de propaganda però està encara pitjor utilitzar els malalts d’aquesta terrible malaltia mental”.








http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/aguirre_els_separatistes_catalans_utilitzen_malalts_d_alzheimer_per_preconitzar_els_seus_obj_100761.php



*******************************************************************
P.D. "Recordem que Aznar va fer el mateix quan Adolfo Suarez ja patía Alzheimer"