divendres, 25 d’abril del 2014

Tito Vilanova, una vida lligada al Barça, en vídeos

Divendres  25.04.2014  18:49

Feia una setmana que havia ingressat a l'hospital i ahir fou operat




Tito Vilanova



L'ex-entrenador del Barça, Tito Vilanova, s'ha mort avui als 45 anys després de dos anys i mig de lluita contra el càncer. Ha tingut una vida lligada al Barça: es va formar a la Masia i va destacar com a migcampista amb l'equip juvenil del Barça sota les ordres de Carles Rexach. Va arribar fins al filial blaugrana però no va poder pujar al primer equip. Va jugar al Figueres, al Celta, al Lleida i la Gramenet. La seva carrera com a entrenador la va fer al Barça, primer al costat de Guardiola, de qui era amic íntim, i després com a primer entrenador. Vegeu la seva carrera, en vídeos:


Vegeu aquest vídeo homenatge:





I aquest altre:



Guardiola i Vilanova junts, en equips diferents, com a jugadors:



Recull d'imatges de Tito Vilanova, jugador del Celta:




Vegeu l'entrevista a Guardiola i Vilanova junts, en un partit en què van jugar l'un contra l'altre com a entrenadors a la Marató de TV3 de la pobresa:





El 26 d'abril de 2013 Tito anunciava que continuava com a entrenador del Barça, un cop superat el primer cop de la malaltia:





Conferència de premsa en què anunciava que abandonava el càrrec de primer entrenador per a poder continuar el tractament contra la malaltia:





Quan encara era segon entrenador va patir l'agressió de Mourinho, aleshores entrenador del Reial Madrid, que li va posar el dit a l'ull:





Vegeu l'entrevista feta a La Marató de TV3, en què Tito Vilanova explicava a final de 2012 la seva experiència amb la malaltia:






http://www.vilaweb.cat/noticia/4187530/20140425/tito-vilanova-vida-lligada-barca-videos.html


2 comentaris :

Nena Kosta ha dit...

DEP Tito, un hombre discreto y elegante en sus maneras y un profesional en lo suyo.
Saludos

Mela ha dit...

Muy de acuerdo con lo dicho por Nena
Besos