divendres, 25 d’abril del 2014

El PSC fa plegar l'alcalde de Sant Boi #dretadecidir

Divendres, 25 d'abril de 2014 17:55 h

Renuncia per motius estrictament personals i el PSC diu que no té res a veure amb la conjuntura política actual. La crisi segueix al PSC, el dret a decidir l’esta esmicolant


Sant Boi de Llobregat (ACN).- L'alcalde de Sant Boi (Baix Llobregat), el socialista Jaume Bosch, ha presentat la seva renúncia al càrrec per motius "estrictament personals", segons ha explicat ell mateix en una carta enviada aquest divendres als treballadors municipals. Bosch deixarà de ser alcalde el 10 de maig, quan tindrà lloc una sessió extraordinària del ple municipal on presentarà la seva renuncia. Bosch va entrar al consistori el 2003 com a tinent d'alcalde i el 2007 va ser escollit per primer cop alcalde de la ciutat. El procés de renúncia ha estat "consensuat" amb la direcció del PSC perquè es pugui realitzar el relleu a l'alcaldia "amb la màxima serenor i amb garanties de continuïtat", segons ha afirmat el propi partit. 
 
Ho diu molt clar ...
 
Tantes excuses i resulta que plega per culpa del dret a decidir

En la missiva dirigida als treballadors de l'Ajuntament de Sant Boi, l'encara alcalde afirma que "després d'un temps de reflexió i com ja tenia previst al principi" ha pres la decisió de no tornar a presentar-se candidat a les eleccions municipals que tindran lloc el 2015 i ha "consensuat" amb el PSC la data més escaient per deixar el càrrec. Bosch assegura que es tracta d'una decisió "estrictament personal" i el propi partit l'ha desvinculat de la conjuntura política actual, segons ha afirmat en un comunicat penjat a la web de l'agrupació municipal. Però en aquest article del seu bloc escrit amb motiu de la manifestació de l’11 de setembre tot queda molt més clar. 




1 comentari :

Hans Móller ha dit...

Sempre que es parla de raons estrictament personals en les dimissions al PSC és perquè els de la cúpula els obliguen a dimitir. No falla.