divendres, 4 d’abril del 2014

Reuters destaca el suport de Grífols a la independència

04/04/2014

REFERENDUM

L’agència britànica explica que "el cap de la major companyia farmacèutica d'Espanya s'ha convertit en un dels primers executius d'una corporació important a donar suport al líder català"


Nerea Rodríguez



Reuters


L’agència britànica Reuters ha destacat el suport del president de la multinacional Grífols, Víctor Grífols, al “moviment independentista català”. L’agència explica que “el cap de la major companyia farmacèutica d'Espanya s'ha convertit en un dels primers executius d'una corporació important en donar suport al líder català en la consecució d'un referèndum sobre la independència de Catalunya”.

Reuters també assenyala que “Catalunya representa una cinquena part de la producció econòmica d'Espanya, i els partidaris de la secessió argumenten que la regió podria prosperar econòmicament si trenca amb la resta d'Espanya”. L’agència britànica, però, menciona també el president del Grup Planeta, José Manuel Lara, i el president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, que s’han mostrat en nombroses ocasiones contraris al procés sobiranista.

En canvi, Víctor Grífols va donar suport a Mas, del qual va dir saber que ho estava passant malament, i el va animar amb les següents paraules: "Tiri endavant. No s'arronsi".


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/reuters_destaca_el_suport_de_grifols_a_la_independencia_99832.php