dimarts, 15 d’abril del 2014

PSC i PP van intentar frenar la TV d''El Punt Avui'

14/04/2014

COMUNICACIÓ

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha autoritzat l'arrendament de les llicències, amb el vot de qualitat del president


Lluís Bou



La socialista Carme Figueras i el popular Daniel Sirera



El PSC i el PP van intentar frenar la setmana passada l'arrendament de les llicències per a la nova televisió del diari 'El Punt Avui'. En la votació que va fer el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) es va posar de manifest una pinça entre les socialistes Carme Figueras i Elisenda Mallaret i el popular Daniel Sirera, que finalment no va prosperar gràcies al vot de qualitat del president de l'organisme, Roger Loppacher, de CiU.

Els altres dos representants proposats per la federació nacionalista també van votar a favor del nou canal, Josep Pont i Yvonne Griley. El CAC està format actualment per 6 membres, i es manté la representació corresponent a la primera legislatura del president Artur Mas. Quan l'organisme es renovi, s'hi incorporarà ERC, en perjudici dels socialistes, seguint l'actual composició del Parlament.


La sol·licitud d'arrendament de les llicències esmentades va ser presentada conjuntament per Nicola Pedrazzoli, en representació de Publicitat i Comunicació del Vallès, SL, i per Joan Vall Clara, en representació de Xarxa de Serveis i de Comunicacions 2014, SL.
 
L'oposició de socialistes i populars al nou canal coincideix amb el fet que aquest tindrà un perfil catalanista. En les emissions en proves emet un programa sobre l'Assemblea Nacional Catalana, i també fragments de la Via Catalana.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/psc_i_pp_van_intentar_frenar_la_tv_de_el_punt_avui_100037.php