dimecres, 23 d’abril del 2014

Montoro: "Catalunya és un motor de recuperació encara que allà no parlin d'això"

23/04/2014

CATALUNYA

El ministre d’Hisenda i Administracions Públiques lamenta que "determinats polítics apel·lin a altres plantejaments idealistes o sentimentalistes"


Alèxia L. Ferret




El titular d'Hisenda, Cristóbal Montoro
 El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, va assegurar ahir que Catalunya ja és un dels “primers motors de la recuperació econòmica espanyola malgrat que determinats polítics no parlin d'això, sinó que ho facin d'altres plantejaments idealistes o sentimentalistes".

El ministre va fer aquestes afirmacions en el ple del Senat, on va
demanar a tots els polítics que “donin prioritat a la recuperació econòmica i expliquin que la creació de llocs de treball i la recuperació econòmica és possible estant a Espanya, perquè estar a Espanya és estar a Europa”.

Segons el ministre hi ha dirigents als quals sembla que no els interessa parlar d'aquesta recuperació, perquè Catalunya "es recupera a Espanya i Espanya es recupera a través de Catalunya. Altres plantejaments són contradictoris amb el que està passant ja".

P.D. : " És clar que Espanya es recupera a través de Catalunya, perquè no en saben recuperar per si sols , són uns paràsits i per això i altres motius ens separem "


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/04/montoro_catalunya_es_un_dels_primers_motors_de_la_recuperacio_economica_espanyola_100168.php