dimecres, 16 d’abril del 2014

Les mentides de Margallo confirmen una Catalunya independent a la UE

Dimecres, 16 d'abril de 2014 18:40 h

Acusa el Govern de no dir tota la veritat, però ell reconeix que res està escrit per expulsar un territori que s’autodetermini democràticament d’un altre


Alacant (ACN).- El ministre d'Exteriors, en una prova més que evident de les possibilitats d’una Catalunya independent, José Manuel García-Margallo, ha acusat aquest dimecres el Govern de fer "economia amb la veritat" sobre la pertinença d'una Catalunya independent a la Unió Europea (UE). A preguntes dels mitjans en la roda de premsa posterior a la reunió de ministres del Grup de la Mediterrània, García-Margallo ha valorat l'informe del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) i ha advertit que la independència exclouria "de manera automàtica" Catalunya de la UE.  







No existeix cap norma per expulsar una Catalunya independent de la UE

A manca de normes escrites que expulsin Catalunya de la UE el ministre ha tornat a la tàctica de la por i l’amenaça i ha dit que mentre sol·licita i s'aprova la seva admissió, que hauria de ser per unanimitat, Catalunya no gaudiria dels avantatges aranzelaris dels estats membres.

Els alemanys de l’est van ser membres de ple dret de la UE un dia per l’altre, com no serem membres de la UE els catalans si ja ho som.  



http://directe.cat/345626