diumenge, 20 d’abril del 2014

La policia espanyola es fa la víctima amb el cas @Rafel_MF

Diumenge, 20 d'abril de 2014 05:00 h

El portaveu de la policia espanyola a Catalunya surt en defensa del cos policial i explica la seva versió dels fets. Amb l’historial de greuges d’aquest cos policial qui se’l creu?


Que els cossos de seguretat de l’estat tenen un dèficit democràtic i una actitud totalitària envers els ciutadans de parla catalana, és un fet demostrable que, fins i tot, ha estat denunciat a Europa. Només el 2013 Plataforma per la Llengua va identificar sis cassos de discriminació lingüística que van acabar amb agressió física per part d’aquest cossos. Per això, la versió del portaveu del CNP a Catalunya, Antonio Navarro, sobre el cas del jove Rafel Martín- que va denunciar una pallissa dels agents al crit de "ara veuràs, català de merda"-, és difícilment creïble. Segons el portaveu de la policia espanyola a Catalunya, el jove Rafel Martín va ser detingut per desobediència a l’autoritat després de negar-se a ser identificat per llançar objectes al camp, llançar-se a terra i titllar de “fills de puta” els agents. 


L'Ultradreta Fdez Diaz


Si davant la llengua actuen amb violència què no faran davant un símbol com l’estelada.


Quina credibilitat té una policia que fa informes falsos, falseja documentació i utilitza fraudulentament bases de dades i que té un llarg historial d’actuacions en contra ciutadans que han estat colpejats, insultats i retinguts per portar banderes estelades? Quina credibilitat té una policia quan un dels seus agents embogeix de ràbia davant un innocent estel dibuixat en per una nena de 9 anys?