dimarts, 22 d’abril del 2014

I si l’ANC rebés una donació milionària com la que ha rebut #YesScotland?

Dimarts, 22 d'abril de 2014 05:00 h

La parella escocesa que va guanyar el 2011 a l’Euromiliò 186M€, ha donat més de 3 milions a la campanya pel sí a la independència d’Escòcia


Segons publicà el The Sunday Times, Colin i Chris Weir, ex-càmera de la televisió pública i ex-cap d'infermeria en un hospital públic, ja han donat 3,6 milions d'euros a la campanya en dues donacions diferents. Aquestes xifres contrasten amb el poc més d'un milió d'euros que ha recollit la campanya 'Better Together' a favor del 'no'. Us imagineu com reaccionaria la caverna mediàtica espanyola, si aquest milionari escocès o un de català fes quelcom semblant? 


Colin i Chris Weir amb el taló del premi



Milionari culer i amb sensibilitat social i nacional

El milionari escocès es va declarar seguidor incondicinal del Barça i va anunciar que podria comprar una llotja al Camp Nou per seguir l’equip dels seus somnis

Aquestes declaracions les va fer en la seva primera compareixença pública a l’any 2011, algú que es seguidor del Barça segur que es coneixedor del procés català cap al dret a decidir, semblant a l’escocès, amb una diferència, mentre que el Regne Unit accepta el referèndum, Espanya nega aquest dret als catalans.








Fundació “Fons Weir” d’ajuda a projectes a Escòcia

Colin i Chris Weir van haver de marxar de la seva ciutat natal i mantenir-se en una certa discreció pública, degut a que van rebre una multitud de demandes d’ajuda. Per tal de coordinar i posar ordre en aquesta situació van crear una Fundació per ajudar a la seva estimada terra escocesa, “el Fons Weir” dotat amb 5 milions de lliures esterlines.




L'equip dels seus amors a Escòcia llueix les 4 barres, casualitat o no?


“El Fons Weir” està destinat exclusivament a projectes per a desenvolupar a Escòcia i entre els seus ciutadans que hi viuen, cada sis mesos la fundació obre convocatòria d’ajudes en cinc àmbits: esport, salut, cultura, instal·lacions recreatives i benestar dels animals, i un Patronat atorga les ajudes, recentment s’ha tancat la tercera convocatòria.

Mentrestant el Sí a la independència a Escòcia es consolida i el No pot perdre

Segons una nova enquesta que reprodueix el diari Scotsman, el no a la independència s'ha reduït d'un 46% a un 42% durant aquest darrer mes, mentre que, en aquest mateix període, el sí s'ha mantingut estable en un 39%.




L'equip dels seus amors a Escòcia llueix les 4 barres, casualitat o no?



Noves eines per guanyar el referèndum d’independència en format vídeo com aquest que enllacem.


http://directe.cat/346021