dilluns, 14 d’abril del 2014

El dictador Obiang canta les quaranta a Rajoy

Dilluns, 14 d'abril de 2014 05:00 h






El govern del dictador guineà emet un comunicat per denunciar el tracte rebut d'Espanya i es queixa de la falta de "respecte i dignitat" amb què les autoritats espanyoles tracten Guinea Equatorial, també alerta que no es fa responsable del possible deteriorament de les relacions davant l’actitud d'Espanya.

El comunicat recorda que Guinea va ser colònia espanyola i defensa la presència del president

guineà al funeral d'Estat de l'expresident Adolfo Suárez. "Si aquesta situació fereix l'honor d'Espanya, no seria insòlit que la llengua espanyola es perdés a Guinea Equatorial, com anteriorment ja va passar a les Filipines", assegura mentre al·lega que “des de l'ocupació del  1777  Espanya mai ha tractat amb respecte i dignitat Guinea Equatorial ", per últim afegeix que en "les seves relacions amb la colònia africana ha predominat sempre la discriminació racial i l'interès d'explotació dels seus recursos naturals" .

El Govern d'Obiang fa referència en el seu comunicat a una frase de Rajoy al Congrés què incidia en que tots hem de buscar "una solució intel·ligent a Guinea Equatorial". En aquest sentit, adverteix que si això passa per "donar suport a operacions d'invasions mercenàries”, com les que han donat suport governs anteriors espanyols contra l'estabilitat de Guinea Equatorial, amb el consentiment del Congrés, caldrà buscar un altre apel·latiu per a denominar la democràcia espanyola.

El comunicat subratlla que Espanya ha de fer front a molts problemes com la independència de Catalunya, la recuperació del Penyal de Gibraltar, la crisi financera o la desocupació, que segons el govern guineà, haurien de ser el motiu de preocupació de Rajoy i del Congrés espanyol.


http://directe.cat/345174 


1 comentari :

Anònim ha dit...

Així es parla! n'hauriem de veure qui dels dos n'és més dictador! de moment el blanquet és un imperialista tant amb les colonies de en fora de la peninsula com amb les de dins!!!

Fidel Ballesteros Díez