dijous, 20 de març del 2014

Margallo surt escaldat de Crimea

Dijous, 20 de març de 2014 13:25 h

El ministre reconeix que ha estat blanc de crítiques per la comparació de Catalunya i Crimea dins del propi govern de Rajoy


El ministre d' Exteriors, José Manuel García-Margallo , ha reconegut aquest dijous en una entrevista a Antea 3 que les seves paraules sobre Crimea i Catalunya han despertat malestar dins el govern espanyol. “L’executiu és molt ampli i hi ha qui és més o menys amic” ha dit Margallo, i ha afegit una cita d’Adenauer: “hi ha enemics, enemics a mort i companys de partit". Amb tot, ha assegurat que ell sempre actua amb "lleialtat absoluta” vers el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i que aquest no li ha fet cap "indicació contrària" a les seves postures. 




Margallo també ha dit que assumeix ser blanc de crítiques perquè "opinar sobre Catalunya sempre és una operació d'alt risc", però ha subratllat que encara és més arriscat no fer un "relat alternatiu” al que està construint des de fa molt temps des de la Generalitat.

El conseller Homs apuntava aquest dimarts que el ministre ha fet el ridícul a nivell internacional comparant Catalunya i Crimea, de fet, diversos mitjans de prestigi  internacional han posat en relleu l’errada de Margallo. 




1 comentari :

Anònim ha dit...

L'hilaritat es la reacció mes inmediata a un govern que es un nadó amb casc de soldat i , uns bolquers per arguments !!