divendres, 14 de març del 2014

Margallo continua amb la seva amenaça apocalíptica

14/03/2014

REFERENDUM - #MARGALLADES

El ministre d’Exteriors repta a la Generalitat a contrastar “dades amb dades” les conseqüències de la independència de Catalunya, que seria “una catàstrofe”


Mar Sabé


El ministre d’Exteriors, José Manuel García-Margallo, continua amb el seu discurs apocalíptic, que l’ha portat ja a dir coses com que Catalunya sortiria de la comunitat internacional “pels segles dels segles” si s’independitza d’Espanya.

La última va ser demanar “un alto al foc verbal” en el debat sobiranista i també reptar a la Generalitat a contrastar “dades amb dades” les conseqüències de la independència, que seria “una catàstrofe per Catalunya i molt dolorosa econòmicament perjudicial per la resta d’Espanya”.


En una roda de premsa a la Casa Àsia de Barcelona davant d’inversors asiàtics, el ministre va defensar un nou informe del seu ministeri que explica que Catalunya independent perdria el 20 % del PIB per la caiguda de les inversions internacionals.

Margallo també va insistir que una Catalunya independent suposaria un país no reconegut internacionalment perquè seria contraria a la Constitució i tampoc reconegut en la Unió Europea.

Abans d’aquesta conferència, el ministre es va reunir durant una mitja hora amb el líder de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, però un cop acabada la reunió Duran va manifestar que “només s’havia parlat de temes internacionals”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/margallo_continua_amb_la_seva_amenaca_apocaliptica_99360.php