divendres, 14 de març del 2014

Rajoy vol cessar Camacho i enviar-la a Europa

14/03/2014

RELLEU AL PPC

La presidenta del PPC rep l'oferiment formal per incorporar-se a la llista electoral del PP


Lluís Bou



L'actual presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho
El president espanyol, Mariano Rajoy, vol fer plegar la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, enviant-la al Parlament europeu, seguint el destí que en el seu dia va emprendre Alejo Vidal Quadras. Camacho va quedar molt tocada políticament arran de les escoltes al restaurant La Camarga, i tampoc no ha aconseguit aturar l'ascens de Ciutadans, cosa que molesta a la direcció popular del carrer Génova de Madrid.

Segons informa 'El País', la direcció del PP ja ha ofert formalment a Camacho integrar-se a la llista europea dels populars, de la qual encara Rajoy no ha revelat el cap de llista. L'actual diputada al Parlament i senadora està reflexionant seriosament sobre l'oferta i hi ha un 99% de possibilitats en el sentit que l'acabi acceptant. Camacho ja va assistir recentment a Dublin a la cimera del Partit Popular Europeu.

Des de fa mesos, s'especula que el relleu de Camacho a la presidència del PP de Catalunya poden ser o la vicepresidenta del Congrés espanyol Dolors Montserrat, o l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol. Cap dels dos, però, és diputat al Parlament.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/rajoy_vol_cessar_camacho_i_enviar-la_a_europa_99363.php