dijous, 20 de març del 2014

'La Razón', sobre Forcadell: "Allò d'en Tejero, al costat d’això, sembla una broma" (sumant-se als atacs dels darrers dies contra L'ANC)

20/03/2014

ANC

Abel Hernández titlla l’ANC de "xarxa de propaganda i agitació en favor de la república catalana, que seria bo d'investigar si controla, i quina quantitat, diner públic"


Nerea Rodríguez




Abel Hernández
L’escriptor i periodista Albert Hernández publica avui un article al diari ‘La Razón’ sumant-se als atacs dels darrers dies contra l’Assemblea Nacional Catalana. En aquest cas, Hernández ataca directament la presidenta Carme Forcadell, de qui assegura: “Allò d'en Tejero, al costat d'això, sembla una broma”, i es pregunta: “Fins quan abusarà Carme Forcadell de la nostra paciència?”

En l’article, titulat “Es diu Carme Forcadell”, el periodista es
refereix a Forcadell com “la principal agitadora d'una Catalunya independent”. Alhora, titlla l’ANC de “xarxa de propaganda i agitació en favor de la república catalana, que seria bo d'investigar si controla, i quina quantitat, diner públic per si el cas afecta de ple la fiscalia anticorrupció”.

Hernández també opina que “tenim davant un poder fàctic que ningú no ha escollit i que amenaça amb un cop d'Estat, amb el crit, poc democràtic, ‘del carrer és meu’”. Finalment, tergiversa l’esborrany de full de ruta 2014-2015 de l’ANC, dient que “vol fer desembocar tot el procés en una declaració unilateral d'independència el 23 d'abril del 2015, amb el control efectiu del país: totes les instal·lacions estratègiques i la creació d'organismes nous, entre el fervor enfebrat de les masses agitant banderes estelades”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/abel_hernandez_sobre_forcadell_allo_d_en_tejero_al_costat_d_aixo_sembla_una_broma_99498.php


1 comentari :

Hans Móller ha dit...

Es tracta d'una cançó sense melodia.